• nebanner (4)

Ho'āʻo home ovulation

Ho'āʻo home ovulation

An hoao home ovulationhoʻohana ʻia e nā wahine.Kōkua ia i ka hoʻoholo ʻana i ka manawa o ka menstrual cycle i ka wā e hāpai ʻia ai.
ʻIke ʻia ka hoʻāʻo i ka piʻi ʻana o ka hormone luteinizing (LH) i loko o ka mimi.ʻO ka piʻi ʻana o kēia hormone e hōʻailona i ka ovary e hoʻokuʻu i ka hua.Hoʻohana pinepine ʻia kēia hoʻāʻo ma ka home e nā wahine e kōkua i ka wānana i ka wā e puka mai ai ka hua manu.ʻO kēia ka manawa e hiki mai ai ka hāpai ʻana.Hiki ke kūʻai ʻia kēia mau pahu ma nā hale kūʻai lāʻau lapaʻau.
LH mimi hoaoʻAʻole like ia me ka nānā ʻana i ka hānai home.ʻO nā mea hoʻomaʻamaʻa momona nā mea paʻa lima kikohoʻe.Ke wānana nei lākou i ka ovulation e pili ana i nā pae electrolyte i loko o ka saliva, nā pae LH i ka mimi, a i ʻole ka wela o kou kino basal.Hiki i kēia mau mea hana ke mālama i ka ʻike o ka ovulation no kekahi mau kaʻina menstrual.
Pehea e hana ʻia ai ka hoʻāʻo

https://www.sejoy.com/convention-fertility-testing-system-lh-ovulation-rapid-test-product/

Hele pinepine mai nā pahu ho'āʻo wānana o ka ovulation me ʻelima a ʻehiku lāʻau.Pono paha ʻoe e hoʻāʻo no kekahi mau lā e ʻike i ka piʻi ʻana o LH.
ʻO ka manawa kikoʻī o ka mahina e hoʻomaka ai ʻoe i ka hoʻāʻo ʻana ma muli o ka lōʻihi o kāu pōʻai menstrual.No ka laʻana, inā he 28 mau lā kāu pōʻai maʻamau, pono ʻoe e hoʻāʻo i ka lā 11 (ʻo ia hoʻi, ka lā 11 ma hope o kou hoʻomaka ʻana i kou wā.).Inā loaʻa iā ʻoe kahi wā pōʻai ʻokoʻa ma mua o 28 mau lā, e kamaʻilio me kāu kahu mālama ola e pili ana i ka manawa o ka hoʻāʻo.Ma keʻano laulā, pono ʻoe e hoʻāʻo i 3 a 5 mau lā ma mua o ka lā i manaʻo ʻia o ka ovulation.
Pono ʻoe e mimi i ka lāʻau hoʻāʻo, a i ʻole e hoʻokomo i ka lāʻau i loko o ka mimi i hōʻiliʻili ʻia i loko o kahi pahu sterile.E hoʻololi ka lāʻau hoʻāʻo i kekahi kala a hōʻike i kahi hōʻailona maikaʻi inā ʻike ʻia kahi piʻi.
ʻO ka hopena maikaʻi, pono ʻoe e ovulate i nā hola 24 a 36 e hiki mai ana, akā ʻaʻole paha kēia no nā wahine āpau.ʻO ka puke i hoʻokomo ʻia i loko o ka pahu e haʻi iā ʻoe pehea e heluhelu ai i nā hopena.
Hiki paha iā ʻoe ke haʻalele i kāu piʻi ʻana inā ʻike ʻoe i kahi lā o ka hoʻāʻo.ʻAʻole hiki iā ʻoe ke ʻike i ka piʻi ʻana inā loaʻa iā ʻoe kahi pōʻai menstrual ʻole.
Pehea e hoomakaukau ai no ka hoao ana
Mai inu i ka wai nui ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka hoʻāʻo.
ʻO nā lāʻau lapaʻau e hiki ke hoʻemi i nā pae LH e pili ana i ka estrogens, progesterone, a me ka testosterone.Hiki ke loaʻa nā estrogens a me ka progesterone i loko o nā lāʻau hoʻomalu hānau a me ka lāʻau hoʻololi homoni.
Hiki i ka clomiphene citrate (Clomid) ke hoʻonui i nā pae LH.Hoʻohana ʻia kēia lāʻau e kōkua i ka hoʻoulu ʻana i ka ovulation.
Pehea ka manaʻo o ka hoʻāʻo
ʻO ka hoʻāʻo e pili ana i ka mimi maʻamau.ʻAʻohe ʻeha a ʻeha ʻole.

https://www.sejoy.com/convention-fertility-testing-system-lh-ovulation-rapid-test-product/

No ke aha i hana ʻia ai ka hoʻāʻo
Hana pinepine ʻia kēia hoʻāʻo no ka hoʻoholo ʻana i ka wā e ovulate ai ka wahine e kōkua i ka paʻakikī o ka hāpai ʻana.No nā wāhine he 28 mau lā menstrual cycle, hana maʻamau kēia hoʻokuʻu ma waena o nā lā 11 a me 14.
Inā loaʻa iā ʻoe kahi pōʻai menstrual maʻamau, hiki i ka pahu ke kōkua iā ʻoe e haʻi i ka wā e ovulating ana ʻoe.
ʻO kahoao home ovulationhiki ke hoʻohana ʻia e kōkua iā ʻoe e hoʻoponopono i nā kau o kekahi mau lāʻau e like me nā lāʻau noʻonoʻo.
Nā hopena maʻamau
ʻO kahi hopena maikaʻi e hōʻike ana i kahi "LH surge."He hōʻailona kēia e hiki koke mai ana ka ovulation.

Nā pilikia
ʻAʻole hiki ke loaʻa nā hopena maikaʻi ʻole.ʻO ia hoʻi, hiki i ka pahu hoʻāʻo ke wānana wahaheʻe i ka ovulation.
Noonoo
E kamaʻilio me kāu mea hoʻolako inā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke ʻike i ka piʻi ʻana a ʻaʻole ʻoe e hāpai ma hope o ka hoʻohana ʻana i ka pahu no kekahi mau mahina.Pono paha ʻoe e ʻike i kahi loea infertility.
Nā inoa ʻē aʻe
Luteinizing hormone urine ho'āʻo (home test);Ho'āʻo wānana ovulation;Kiko wānana ovulation;ʻO nā immunoassays LH urinary;ʻO ka hoʻāʻo wānana ʻana ma ka home;LH mimi hoao
Nā kiʻi
ʻO GonadotropinsGonadotropins
Nā kuhikuhi
Jeelani R, Bluth MH.ʻO ka hana hānau a me ka hāpai ʻana.Ma: McPherson RA, Pincus MR, eds.Henry's Clinical Diagnosis and Management by Laboratory Methods.24th ed.: Elsevier;2022: mokuna 26.
Nerenz RD, Jungheim E, Gronowski AM.ʻO ka endocrinology reproductive a me nā maʻi pili.Ma: Rifai N, Horvath AR, Wittwer CT, eds.Tietz Textbook of Clinical Chemistry and Molecular Diagnostics.6th ed.St Louis, MO: Elsevier;2018: mokuna 68.


Ka manawa hoʻouna: Iune-13-2022